Wouf – Nieuwe design series en rugzakken

Wouf - Nieuwe design series en rugzakken

Ieder jaar komt Wouf met nieuwe prints en designs. Mooie nieuwe ontwerpen voor de hoogwaardige tassen en laptops. Zodat je weer kunt afwisselen met nieuwe trendy prints en vrolijke kleuren. Daarnaast komt Wouf ook regelmatig met nieuwe producten binnen de bestaande en ook de nieuwe design collecties.

Zo kun je nu ook een keuze maken uit een brede rugzak collectie en diverse Make up tassen en heuptasjes. Nieuw zijn ook de diverse iPhone hoesjes.

Nieuwe collecties van Wouf

Zoals ieder jaar komt Wouf met nieuwe prints en nieuwe designs voor haar producten. Nieuwe designseries met verschillende kleuren en voorstellingen. Daarnaast vaak ook nieuwe items die in dezelfde prints worden geleverd. Zodat je een ultieme set van items kan samenstellen met allemaal dezelfde print / kleurstellingen.

Wouf introduceert de volgende nieuwe design series:

  • ​Black Flowers
  • ​Delhi
  • ​Emmy recycled
  • Leila
  • Peacock
  • Pink Savannah
  • Royal Forest
  • Savanna
  • Swallow

In de hiervoor genoemde design series kun je kiezen uit verschillende items. Zoals de rugzakken, laptophoezen, iPhone hoesjes en verschillende soorten tassen en sleeves.

Lees meer over de Wouf collectie of bekijk de online aanbieders van de verschillende Wouf items.

Wouf organizers

Emma Recycled Organizer Large

Emma Recycled Organizer Large

In de collectie zijn nu ook de zogenoemde organizers opgenomen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De grote organizer en een kleine organizer. Handige zakken die je met een koord aan de bovenkant kan dicht trekken.

De tas is ook voorzien van het bekende Wouf label. Deze is in zwart uitgevoerd voorzien van goudkleurige letters.

Het grote model heeft de afmetingen van 40 x 22 cm. Het kleine model heeft de afmetingen 20 x 16 cm.

​Deze organizers zijn in verschillende prints leverbaar.

Wouf rugzakken

In de brede collectie van producten heeft Wouf ook rugzakken. Deze rugzakken passen perfect in de series met de andere items. De prints van deze rugzakken zijn gelijk aan die van de tassen, pouches en laptophoezen.  Je kunt dus de collectie compleet maken.

Deze rugzakken zijn ook met oog voor detail gemaakt. De bekende Wouf kenmerken zijn in de ontwerpen opgenomen. De leverancier geeft aan dat het materiaal waterdicht is. Wel zo handig. Zo blijven je spullen goed beschermd.

De schouderbanden van de rugzak zijn verstelbaar. Lees meer over de Wouf rugzak.

Een rugzak die dus ideaal is om voor school of sport te gebruiken. Geen saaie schooltas maar een hippe en trendy rugzak. Misschien leuk om de prints eens af te wisselen en voor meer dan één rugzak te gaan.

Hieronder enkele voorbeelden uit de Wouf rugzak collectie.

Zie de online winkel omgeving voor meer rugzakken en andere items uit de brede Wouf collectie.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media: