• Home
  • Servies
  • Me&Marie Waterkaraf Liam Ø12x21x32 cm

Me&Marie Waterkaraf Liam Ø12x21x32 cm

21,95 incl BTW

Mooi hoog uitgevoerde waterkan van aardewerk. Wit grijs glanzend.

Voorzien van groot handvat en schenktuit

Afmetingen: Ø12 21cm breed en 32 cm hoog

Kan niet in de vaatwasser geeft leverancier aan

Uitverkocht

Artikelnummer: 323 Categorie:
merk me marie

Beschrijving

De Me&Marie waterkaraf Liam is mooi strak uitgevoerde waterkan van aardewerk. Uitgevoerd in een glanzende wit grijze kleur. Voorzien van een extra groot handvat en een schenktuit. Maakt het uitschenken wel zo makkelijk.

Me&Marie heeft diverse items in de Liam collectie. Deze producten zijn perfect met elkaar te combineren. In de Liam collectie onder andere mokken, kommetjes, borden en een waterkan. Zowel een hoog kommetjes als een wat platter model.

De afmetingen van deze waterkan zijn diameter 12 centimeter, 21 centimeter breed en 32 centimeter hoog.

De kan is gemaakt van aardewerk. Toch geeft de leverancier aan dat deze waterkan niet geschikt is voor de vaatwasser.

De collectie van Me & Marie bevat nog veel items waaronder verschillende kommetjes. Deze zijn in verschillende kleuren en ontwerpen leverbaar. Deze Bowls zijn onderling goed te combineren.

Merk

Me & Marie

Me & Marie heeft als motto "The most beautiful things for the place where you feel most at home". Met een brede collectie wil Me & Marie bijdragen aan de warmte en het thuis gevoel. In de collecte zijn de producten samengesteld uit verschillende materialen en kleuren. De stijl is hedendaags, warm, hip en trendy. Combinaties van Scandinavische ​taaiheid met vrouwelijke en soms romantische elementen. Bij de producten worden zoveel mogelijk pure en natuurlijk materialen gebruikt. Denk hierbij aan glas, ijzer, keramiek en hout. Voor de vervaardiging van de textielproducten is gekozen voor katoen van hoge kwaliteit. Lees meer over Me & Marie
merk me marie

Andere suggesties…