• Home
  • Servies
  • Van Verre Fleur De Lys Waterkan Clear (helder)

Van Verre Fleur De Lys Waterkan Clear (helder)

39,95 incl BTW

Waterkan van transparant glas zonder kleurtoevoeging. Perfect voor water of vruchtensap.

Voorzien van mooi motief aan buitenkant met glad handvat.

Afmetingen 18,5 cm hoog en diameter 13 cm.

Kleurvast en vaatwasser bestendig

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1703 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

De Van Verre Fleur De Lys waterkan Clear is een Pitcher uit de Fleur de Lys serie. Uitgevoerd in transparant glas zonder extra kleurtoevoeging. Perfect voor verkoelend water met munt of citroen. Vruchtensap of juist een overheerlijke Sangria.

Het glas heeft een mooi motief aan de buitenkant. Naast een mooie ribbel versiering op de zijkant heeft de kan een handvat. Deze is in dezelfde kleur maar zonder relief uitgevoerd. Hiermee is de kan goed vast te houden. De kan heeft een schenktuit waardoor het makkelijk schenken is.

De kannen zijn afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat kannen op traditionele wijze gemaakt zijn.

De afmetingen van deze Van Verre Fleur De Lys Waterkan Clear zijn 18,5 centimeter hoog met een diameter van 13 centimeter.

Bij deze waterkan zijn ook bijpassende glazen leverbaar. In dezelfde kleur glas. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende kleur.

De Fleur de Lys waterkannen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

De waterkannen  zijn kleurvast en vaatwasser bestendig.

De waterkannen kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Fleur De Lys collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: Kleine en grote glazen, kleine en grote bokalen, waterkannen, kleine en grote borden en karaffen. Ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Lees meer over Van Verre. Zie ook de overige producten uit de van Verre collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel verschillende kleuren glaswerk. Zoals bekers, borden en waterkannen. Bekend zijn ook de mooie vormgegeven lampen in de vorm van sterren. Dit zijn de bekende Starlightz sterren

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…