• Home
  • Overige
  • Koziol Wandklok Toc-Toc Cotton White

Koziol Wandklok Toc-Toc Cotton White

39,95 incl BTW

Deze moderne versie van de koekoeksklok fleurt direct je huis op.

Uitgevoerd in een opvallende witte kleur.

De afmetingen van de klok: hoogte van 30,6 centimeter, breedte van 24 centimeter en een diepte van 2,7 centimeter.

Uitverkocht

Artikelnummer: 482 Categorie:
merk koziol

Beschrijving

De Koziol Wandklok Toc-Toc Cotton White is een moderne versie van de koekoeksklok en fleurt direct je huis op!

Gelukkig maakt deze niet meer het geluid van een oude koekoeksklok en beweegt het zwarte vogeltje alleen maar op én neer, wanneer deze aan je wand hangt.

De allclock Toc-Toc Cotton White is binnen no time aan je muur bevestigd en makkelijk in elkaar gezet. Doordat de klok is gemaakt van kunststof kan je deze makkelijk reinigen en is deze niet belastend wanneer je deze ophangt aan de muur.

De afmetingen van de klok: hoogte van 30,6 centimeter, breedte van 24 centimeter en een diepte van 2,7 centimeter.

Bekijk ook de andere items van in de Koziol collectie. Onder andere diverse kunststof glazen, bekers, schalen, bakjes, klokken en mooie etagères.

Merk

Koziol

Koziol gelooft dat de wereld er vrolijker en kleurrijker uitziet met de mooie designproducten die het te bieden heeft. Bij Koziol worden al sinds 1927 met veel liefde artikelen ontworpen. Alle facetten van het productieproces vinden plaats in het hart van Duitsland. Dit ecologische, economische en vooral sociaal duurzame bedrijf weet van de meest alledaagse producten kunst en cult te maken. In de Koziol collectie ook het Superglas, onbreekbaar glas met 10 jaar garantie. Met dit glas blijven je drankjes langer koel en prettig om uit te drinken. Lees meer over Koziol.
merk koziol