Porseleine Papegaai

44,95 incl BTW

Vogel zittend op een boomstam. Naar links kijkende porcelain bird.

Uitgevoerd in hard porselein met glans laag.

Afmetingen 20cm breed, 10cm diep en 28cm hoog

Uitverkocht

Artikelnummer: 1379 Categorie:
asian mix interior logo small

Beschrijving

Het porseleinen beeld links kijkende vogel is een fraai vormgegeven beeldje. Mooi van kleur en met veel details. Deze vogel zit op een boomstam en  heeft het kopje licht gebogen om naar links te kijken. Zie de foto’s voor meer detail ten aanzien van de kleuren en versieringen op vogel en boomstam.

Deze porseleinen beeldjes worden met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf. Het gaat dus om exclusieve en authentieke porseleinen beelden.

De leverancier werkt direct samen met de ambachtslieden. Hierdoor kan ook kwaliteit gewaarborgd worden. De beelden zijn gemaakt van goed porselein van een harde kwaliteit. Ieder beeldje is afgewerkt met een glans laag.

De porseleinen vogel is verkrijgbaar met een vogel die naar rechts kijkt. Verder zijn de details en kleurcombinaties hetzelfde.

De afmetingen van deze keizerinnen zijn 10cm diep , 20cm breed en 28cm hoog.

Deze vogels kun je mooi combineren met de porseleinen keizers en keizerinnen. Van dezelfde leverancier en dezelfde hoge kwaliteit porselein.

Merk

Asian Mix Interior

We hebben een mooie Asian Mix Interior collectie van Chinese porseleinen vazen en potten, klein meubelen, textiel, lijsten, spiegels en beelden. Chinese Keizers en keizerinnen van porselein in verschillende kleuren en uitvoeringen. De beeldjes zijn voorzien van een harde laklaag. In diverse kleurcombinaties of in de traditionele blauw/witte uitvoering. De beeldjes hebben verschillende afmetingen. ​De producten in de collectie van Asian Mix Interior zijn hand-picked. Daardoor zijn de items exclusief en authentiek.
asian mix interior logo small