A la Velvet Box With Palmtrees in Beads

40,00 incl BTW

Roze opbergdoos gemaakt van roze velvet, versierd met goudkleurige bedels in vorm van palmboom.

Handgemaakt in India

Afmetingen: 21cm x 17cm x 8cm

Uitverkocht

Artikelnummer: 2117 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Velvet Box With Palmtrees in Beads is een opvallende en mooi versierde opbergdoos. Gemaakt van roze velvet en versierd met diverse goudkleurige kralen. De kralen vormen een glinsterende palmboom op de deksel van de doos.

De goudkleurige bedels vormen een mooi contrast met de zachte roze kleur. Je kunt de doos openen met de roze/goudkleurige kwast aan de voorkant. Aan de binnenkant is de doos geheel roze.

Deze doos is handgemaakt en met de hand versierd in India. Een perfecte opbergdoos voor de juwelen. Bijvoorbeeld voor de verschillende A La juwelen. Ook kun je de doos gebruiken voor het opbergen van andere items zoals kaarten en brieven.

A la geeft aan dat de opbergdoos de volgende afmetingen heeft: 21cm lang, 17 cm breed en 8 cm hoog.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie. In de collectie verschillende halskettingen en andere sieraden. Deze kun je mooi in deze A la Velvet Box With Palmtrees in Beads opbergen. Of je kunt juist gaan variëren met een andere ketting.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online winkel omgeving van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…