• Home
  • Servies
  • Van Verre Fleur De Lys waterkan Grijs 1,2 liter

Van Verre Fleur De Lys waterkan Grijs 1,2 liter

39,95 incl BTW

Waterkan van transparant glas met een grijze kleur. Perfect voor water of vruchtensap.

Voorzien van mooi motief aan buitenkant met glad handvat.

Afmetingen 18,5 cm hoog en diameter 13 cm. Kleurvast en vaatwasser bestendig

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3002 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

De Van Verre Fleur De Lys waterkan Grijsis een Pitcher uit de Fleur de Lys serie. Uitgevoerd in transparant glas met een mooie lichte grijze kleur. Perfect voor verkoelend water met munt of citroen. Vruchtensap of juist een overheerlijke Sangria.

Het glas van deze van Verre karaf heeft een mooi motief aan de buitenkant. Naast een mooie ribbel versiering op de zijkant heeft de kan een handvat. Deze is in dezelfde kleur maar zonder reliëf uitgevoerd. Hiermee is de kan goed vast te houden. De kan heeft een schenktuit waardoor het makkelijk schenken is.

De kannen zijn afkomstig uit Portugal en gemaakt met behulp van handgemaakte mallen. De leverancier geeft aan dat kannen op traditionele wijze gemaakt zijn.

De afmetingen van het glas zijn 18,5 centimeter hoog met een diameter van 13 centimeter. De inhoud van deze schenkkan is rond de 1,2liter geeft de leverancier aan.

Bij deze Van Verre Fleur De Lys Waterkan Grijs zijn ook bijpassende glazen leverbaar. In dezelfde kleur glas. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende kleur.

De Fleur de Lys waterkannen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze kleuren zijn onderling perfect te combineren. Zorg voor een regenboog van kleur op tafel is dan ook het motto van Van Verre.

De waterkannen zijn kleurvast en vaatwasser bestendig. Dus je kunt de Van Verre karaf makkelijk schoonmaken.

De waterkannen kun je ook perfect combineren met de met het servies van bordallo, het glas van Marco Polo, en het Iberische aardewerk uit de Van Verre collectie.

Van Verre heeft verschillende producten in de Fleur De Lys collectie. Hierbij kun je onder andere kiezen uit: Kleine en grote glazen, kleine en grote bokalen, waterkannen, kleine en grote borden en karaffen. Ook goed te combineren met ander glas van dezelfde leverancier.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de bekende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk en karaffen in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…