• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Nippon Blue Koffiekopjes 6 stuks 180ml

Tokyo Design Studio Nippon Blue Koffiekopjes 6 stuks 180ml

34,95 incl BTW

Set van 6 kopjes met verschillende print in blauw wit

Hoogwaardig porselein

In geschenkdoos, kopjes hebben inhoud van 180ml.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3104 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio Nippon Blue Koffiekopjes 6 stuks is eens et van hoogwaardige kopjes van porselein. Ieder kopje heeft een inhoud van 180ml en is voorzien van een ander design.

De kopjes worden geleverd in een geschenkbox.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Dit servies is geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en geschenkdozen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…