• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Kotobuki Sushi Servies model 1 – 6 stuks

Tokyo Design Studio Kotobuki Sushi Servies model 1 – 6 stuks

39,95 incl BTW

Tweepersoons sushi set.

2 typische rechthoekige Sushi borden, 2 sojaschaaltjes en 2 luxe chopsticks

Hoogwaardig porselein

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 3105 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio Kotobuki Sushi Servies model 1  is een tweepersoons sushi set. Deze 6 delige set bestaat uit 2 typische rechthoekige Sushi borden, 2 sojaschaaltjes en 2 luxe chopsticks.

Het porselein is voorzien van een modern ontwerp,  met mooie blauwe prints. Deze set is in verschillende uitvoeringen/kleurstellingen leverbaar.

De set wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. Hierdoor een perfect cadeau om te geven.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Dit servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Gecombineerd met de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en geschenkdozen.

Leuk om met dit Tokyo Design Studio Kotobuki Sushi Servies model 1 te combineren met de andere modellen. Of met de andere items uit de collectie.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…