• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Teacup Zebra and Parrot Ø14x8cm

Yvonne Ellen Teacup Zebra and Parrot Ø14x8cm

19,95 incl BTW

Kop en schotel met een print van een zebra met een papegaai op de rug.

In luxe geschenkdoos.

Gemaakt van Bone China porselein.

Afmetingen 8 cm hoog, diameter 14 cm.

Niet geschikt voor magnetron en niet voor vaatwasser.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2017 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

De Yvonne Ellen Teacup Zebra and Parrot is een kop en schotel met een print van een zebra waarbij een papegaai op de rug staat. Het kopje heeft een blauwe achtergrond. Het schoteltje heeft een licht gele kleur en is voorzien van de bij en groene accenten. De bij is het beeldmerk van Yvonne Ellen. Deze bij zie je ook in de binnenkant van het kopje.

Deze “teacup and saucer” is gemaakt van hoogwaardig Bone China porselein. Zowel het kopje als de schotel zijn afgezet met een gouden randje. Een mooie chique verschijning met waarin moderne en retro elementen zijn gecombineerd.

Deze kop en schotel komt in een luxe geschenkdoos.

De afmetingen van deze kop een schotel zijn diameter 14 cm en 8 centimeter hoog.

Yvonne Ellen geeft aan dat kop en schotel niet geschikt zijn om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken. Dus gewoon even met de hand afwassen.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…