• Home
  • Servies
  • Tangram Ready Groen Set Schaaltjes

Tangram Ready Groen Set Schaaltjes

29,95 incl BTW

Set van zeven losse schaaltje in verschillende kleuren. Kleuren wit, grijs en verschillende tinten groen.

Je kunt de schaaltjes in verschillende vormen en combinaties presenteren, bijvoorbeeld als de “tangram” puzzel.

Perfect voor tapas, sushi en fingerfood

Veelzijdig gebruik en uniek ontwerp

Vaatwasser vriendelijk, zonder BPA en zonder melamine.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1079 Categorie:
merk koziol

Beschrijving

De Koziol Tangram Ready Groen Set Schaaltjes zijn een set van zeven losse schaaltjes. In verschillende kleuren en formaten. Deze groene set bestaat uit een effen witte en grijze schaaltjes gecombineerd met groen schaaltjes.

Met deze uniek vormgegeven schaaltjes kun je op een leuke manier je eten en snacks presenteren. Het wordt nog leuker om een tafel met fingerfood te dekken.

Door de verschillende vormen schaaltjes te combineren kun je leuke patronen maken. Net zoals bij de Chinese Tangram puzzel. Zeer veel mogelijkheden om te combineren en figuren te maken voor op tafel.

De afmetingen van deze zeven schaaltjes in een vierkant samengevoegd zijn 30,3cm bij 30,3 centimeter. De hoogte van de schaaltjes is 3,2 cm.

In deze collectie van schaaltjes zijn ook nog andere kleur combinaties. Zo kun je de set van Tangram Ready schaaltjes eenvoudig uitbreiden en nog meer mogelijkheden creëren voor de verschillende figuren.

Ook hebben we bijpassende snack schaaltjes in de collectie in effen kleuren roze, wit en groen.

De schaaltjes zijn gemaakt van thermoplastic. Hierbij is geen gebruik gemaakt van melamine of BPA. Na gebruik kun je de schaaltjes schoonmaken in je vaatwasser.

Bekijk ook de andere items van in de Koziol collectie. Onder andere diverse kunststof glazen, bekers, schalen, bakjes, klokken en mooie etagères.

Merk

Koziol

Koziol gelooft dat de wereld er vrolijker en kleurrijker uitziet met de mooie designproducten die het te bieden heeft. Bij Koziol worden al sinds 1927 met veel liefde artikelen ontworpen. Alle facetten van het productieproces vinden plaats in het hart van Duitsland. Dit ecologische, economische en vooral sociaal duurzame bedrijf weet van de meest alledaagse producten kunst en cult te maken. In de Koziol collectie ook het Superglas, onbreekbaar glas met 10 jaar garantie. Met dit glas blijven je drankjes langer koel en prettig om uit te drinken. Lees meer over Koziol.
merk koziol

Andere suggesties…