• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio mixed bowls Tako Karakusa Ø12,7 cm

Tokyo Design Studio mixed bowls Tako Karakusa Ø12,7 cm

10,50 incl BTW

Kommetje van hoogwaardig porselein met blauw/wit motief.

Diameter: 12,7 cm en 6,8cm hoog

Inhoud circa 400ml

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1805 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio mixed bowls Tako Karakusa is een kom van hoogwaardig porselein. Voorzien van een mooi blauw/wit motief. Deze kommen zijn in verschillende maten en ontwerpen leverbaar.

De kom heeft een diameter van 12,7 centimeter en is 6,8 centimeter hoog. De inhoud van deze kom is ongeveer 400ml.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Kijk ook eens naar de andere kommetjes in de collectie van Tokyo Design Studio. Leuk om met deze Tokyo Design Studio mixed bowls Tako Karakusa te combineren.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…