Stay Fabulous – Kitchen Cleaning Soap

13,00 incl BTW

Zeep voor in de keuken in fles met tekst op etiket Stay Fabulous

Grote bruine fles met zwart pompje en gelig label met print van zwarte vlekjes.

Inhoud 1000 ml

Biologisch afbreekbaar en vrij van kleurstoffen en dierlijke producten.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2543 Categorie:
merk the gift label

Beschrijving

The Gift Label Kitchen Cleaning Soap Stay Fabulous is een lekkere grote fles met zeep voor in de keuken. De bruine fles is voorzien van zwart pompje voor een makkelijke bediening. De fles is versierd met een mooi gelige label met een zwarte print en een wit vlak. Op dit witte vlak de tekst: “Stay Fabulous”.

Deze keukenzeep is een perfect cadeau om iemand te geven die heel speciaal voor je is.

De fles heeft een inhoud van 1000ml.

De leverancier geeft aan dat de zeep je handen mooi reinigt en fris achterlaat. “Voor een verse fonkeling nadat je de keuken hebt gereinigd”.

The Gift Label (TGL) maakt bij de zeep geen gebruik van parabenen en sulfaten. Deze handzeep is  verder vrij van kleurstoffen en dierlijke producten. Goed om te weten is dat de zeep biologisch afbreekbaar is.

Door de speciale teksten zijn de flessen met keuken zeep leuk als cadeautje te geven. Maar natuurlijk ook leuk om als cadeau te krijgen. De teksten passen bij speciale gelegenheden of juist bij belangrijke personen.

De fles met zeep voor in de keuken is mooi te combineren met de handzeep, bodylotionflessen en andere producten met de leuke teksten.

De producten zijn gemaakt in Nederland.

Naast deze hand soap hebben we nog meer artikelen van The Gift Label in de collectie. Diverse lotions, geschenkkaarten en zepen in mooi versierde flessen.

Op het label, het deel aan de achterkant van de fles, staan de ingrediënten van deze zeep weergegeven en de veiligheidsvoorschriften.

Merk

the Gift Label

the Gift Label Amsterdam online collectie van Happy Orange. Diverse trendy items die je blij maken. Leuk om te krijgen en te geven. Perfecte cadeautjes. Van handzeep, bodywash tot giftcards en letterkaarsjes. Steeds weer nieuwe items in de collectie. Lees meer over the Gift Label the Gift Label.
merk the gift label

Andere suggesties…