• Home
  • Lampen
  • Van Verre Star Tafelstandaard Starlightz

Van Verre Star Tafelstandaard Starlightz

37,50 incl BTW

De perfecte standaard om je Van Verre ster op te plaatsen.

Uitgevoerd in zilver kleur. ca 46cm hoog.

Inclusief E27 fitting en snoer met schakelaar. Lengte snoer 1,8m.

Papieren ster niet meegeleverd.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1690 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Deze Van Verre star tafelstandaard Starlightz is de ideale standaard voor je Starlightz ster. Kies je favoriete papieren ster van Van Verre en plaats deze op de standaard. Natuurlijk kun je deze sterren steeds weer wisselen. Deze zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

De standaard is inclusief fitting en snoer met schakelaar. Uitgevoerd in een zilveren kleur. Het snoer heeft een lengte van 1,8 meter. E27 fitting. De standaard is ongeveer 46 cm hoog.

De Starlightz sterren zijn een fusie van Indiase tradities met een westers ontwerp. De moderne ontwerpen sluiten aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap. De papieren sterren geven een sfeervol licht.

Deze sterren zijn met de hand gemaakt in Goa. Een duurzaam productie proces met aandacht voor mens en milieu. Een zeefdruk op papier. Starlightz sterren zijn een fairtrade product van de Zijderoute. Veel gebruikt als kerstster.

Deze tafelstandaard maak je compleet met een bijpassend ster. Van Verre geeft aan dat de brandveilige TUV-gekeurde ster een veilig warm licht geeft. Let op dat de Van Verre Star Tafelstandaard Starlightz exclusief ster geleverd wordt. Deze moet apart gekocht worden.

Je kunt de Van Verre sterren ook ophangen. dan hoef je geen standaard te gebruiken. Je hebt dan wel een snoer met fitting nodig (Power Cord). Ook deze kun je los kopen.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de bekende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…