Van Verre Star Monsoon Ø60x25cm

14,95 incl BTW

Mooi vormgegeven ster lamp van papier met zeefdruk. In fraaie turquoise oranje kleur gecombineerd met veel details in andere kleuren.

Afmetingen: Ø 60 cm x 25 cm

Brandveilig, TUV veiligheidskeuring, max. 60 Watt licht

Geleverd excl. fitting en lichtbron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1694 Categorie:
merk van verre

Beschrijving

Deze Van Verre Star Monsoon is een  fraai vormgegeven ster. Uitgevoerd in de kleuren turquoise en oranje. Gecombineerd met diverse andere kleuren. Dit is het grotere model ster.

De Starlightz sterren zijn een fusie van Indiase tradities met een westers ontwerp. De moderne ontwerpen sluiten aan bij de klassieke kunst van handgeschept papier. De kleinste details verhullen het fijne vakmanschap. De papieren sterren geven een sfeervol licht.

Deze sterren zijn met de hand gemaakt in Goa. Een duurzaam productie proces met aandacht voor mens en milieu. Een zeefdruk op papier. Starlightz sterren zijn een fairtrade product van de Zijderoute.

Deze ster maak je compleet met een bijpassend snoer of tafelstandaard. Van Verre geeft aan dat de brandveilige TUV-gekeurde ster een veilig warm licht geeft. Let op dat een standaard en snoeren met fitting apart gekocht moet worden. Deze items zitten niet standaard bij de sterren. De sterren worden geleverd exclusief fitting en lichtbron.

Afmetingen van deze ster zijn: Ø 60 cm x 25 cm. Maximaal 60 Watt licht. Opgevouwen geleverd, inclusief instructies.

De Van Verre Star Monsoon is perfect te combineren met de andere sterren uit de collectie. Groot en klein. De sterren zijn in verschillende kleuren en kleurcombinaties leverbaar.

Zie ook de overige items uit de Van Verre collectie. Naast de bekende Starlightz sterren diverse glazen en borden van de hoge kwaliteit. Glaswerk in verschillende kleuren en afmetingen.

Merk

Van Verre

Van Verre collectie van duurzaam design met culturele inslag: kwalitatieve producten met echte, blijvende culturele waarde. Mooi handgemaakt Fleur de Lys glazen, borden en waterkannen. Deze zijn geperst in oude handgemaakte mallende. Kleurrijke collectie aan stervormige lampen.
merk van verre

Andere suggesties…