Stapelkorting actie Urban Nature Culture

UNC stapelkorting actie Bijenkorf

Je kunt nu profiteren van een stapelkorting actie op Urban Nature Culture producten. Bij de Bijenkorf loopt nu een stapelkorting actie. Daarbij kun je profiteren van een korting op verschillende artikelen binnen de Koken en Tafelen collectie. Ook bij verschillende items uit de Urban Nature Culture (UNC) collectie kun je van deze stapelkorting gebruik maken.

Vul nu je collectie UNC aan!

Korting tot 20% op Urban Nature Culture

De Bijenkorf heeft voor de actie met de stapelkorting ook een aantal Urban Nature collectie producten uitgekozen. Hoe meer producten je koopt. Hoe hoger de korting. Bij 2 of drie producten krijg je 15% korting op je aankopen.

Vanaf 4 producten of meer geeft de Bijenkorf zelfs 20% korting op de aankoop. Deze korting wordt over het hele bedrag gerekend.

Het is mogelijk om onderling te combineren. Je kunt dus nu op een voordelige manier je Urban Nature Culture collectie samenstellen. Of natuurlijk je bestaande collectie uitbreiden.

Deze kortingsactie loopt tot en met 26 juni 2020 geeft de Bijenkorf aan.

Naast de UNC producten is deze stapelkorting ook toepassing op verschillende items uit de collecties van Schott Zwiesel, Blond Amsterdam, Serax en Broste Copenhagen

Verschillende items UNC met korting

Niet op alle producten die de Bijenkorf van Urban Nature Culture in haar collectie heeft is de stapelkorting van toepassing.

Je kunt wel profiteren van korting bij de verschillende items uit de Good Morning serie. Bijvoorbeeld de  gekleurde mokken met een goudkleurig oortje. Of de borden uit deze Good Morning serie.

UNC kop Good Morning Blauw

kop Good Morning Blauw

Ook bij de koperen Mangal karaf kun je van de stapelkorting profiteren.

Daarnaast nog een ruime keuze uit drinkglazen, lepels, schaaltjes, eierdopjes en kommen. Bekijk het overzicht op de site van de Bijenkorf. Daar kun je ook de actuele prijzen zien die de Bijenkorf vraagt voor de verschillende UNC artikelen.

Meer over Urban Nature Culture

Lees meer over Urban Nature Culture op de informatie pagina op de site van Happy Orange. Je kunt in de online winkel omgeving ook zien welke andere items door andere winkels/websites worden aangeboden uit de UNC collectie.

Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een speciaal item van UNC die de Bijenkorf niet heeft? Misschien dat de andere winkels deze wel voor je op voorraad hebben.

​Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.