A la Small Sitting Tiger Candle Holder

35,00 incl BTW

Plaats je kaars in deze mooie kandelaar in de vorm van een zittende tijger.

Gemaakt van goudkleurig messing.

Afmetingen hoog 10 cm, breed 9 cm en 4 cm diep.

Zie ook de andere modellen.

Kaars niet meegeleverd.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 2119 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Small sitting Tiger candle Holder is een mooie kandelaar in de vorm van een zittende tijger. Deze goudkleurige tijger is voorzien van veel details. Dit is het kleinere model van deze kandelaar.

Deze kandelaar is gemaakt van messing en is volgens de leverancier bestand tegen een eventuele vlam van de kaars.

Deze kandelaar is 10 cm hoog, 4 cm diep en 9 cm breed. Dit model kandelaar is verschillende maten leverbaar. Naast het kleine model is er ook een groter model.

Naast deze A la Small sitting Tiger candle Holder zijn meer modellen kaarsenhouders leverbaar. Leuk om met deze grote zittende tijger te combineren. Kaars niet meegeleverd.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van À la en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…