• Home
  • Jewelry
  • A la Small Ostrich Coin Necklace 40-45cm

A la Small Ostrich Coin Necklace 40-45cm

45,00 incl BTW

Halsketting van messing inclusief munt met struisvogel print.

Handgemaakt in India.

Gemaakt van messing met goud verguld.

In lengte verstelbaar is van 40 – 45cm, munt Ø1,3cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2101 Categorie:
merk A la

Beschrijving

De A la Small Ostrich Coin Necklace is een mooie halsketting met een goud verguld muntstuk.  Dit muntstuk heeft een afbeelding van een struisvogel.

Zowel de ketting als het muntstuk zijn gemaakt van messing en met een goud verguld.

Deze halsketting is handgemaakt in India. Het mekka van de messing sieraden geeft de leverancier aan. De ketting worst slechts in één maat geleverd.

A la geeft aan dat deze ketting in lengte verstelbaar is van 40 – 45cm. Het muntstuk heeft een diameter van 1,3cm.

Naast deze A la Small Ostrich Coin Necklace ketting hebben we meer sieraden van A la in de collectie. Munten met verschillende versieringen.

Zie ook de overige items in de À la collectie. Verschillende kettingen, oorbellen, kandelaars, schalen en zogenoemde flesafsluiters. Lees meer over de A la sieraden in de collectie.

À la vertelt verhalen van mensen, producten & culturen. À la wil je nieuwsgierig maken en wil graag de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten met je delen. De leverancier heeft veel handgemaakte producten in de collectie. Vaak unieke exemplaren. Soms producten die zijn nagemaakt van de eigen persoonlijke favorieten.

Ben je op zoek naar een speciaal item van A la jewelry en heb je deze in de online shop van Happy Orange niet kunnen vinden? Neem dan even contact op zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen met je zoektocht naar je favoriete A la jewelry.

Merk

A la

À la is een Nederlands merk. Opgezet door reislustige vrouwen. De mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten! Bij À la vind je altijd producten die nieuwsgierigheid oproepen en die verrassen. Naast home deco producten zoals kandelaars, kussens, kaartenstandaarden, opbergdozen ook sieraden. Lees meer over À la en de verschillende A la sieradenA la sieraden in de collectie.
merk A la

Andere suggesties…