• Home
  • Servies
  • PPD Tea4One Party Snacks set van Theepot en Mok

PPD Tea4One Party Snacks set van Theepot en Mok

45,00 incl BTW

Set van Theepot met bijpassende kop en schotel gemaakt van New Bone China porselein. Met vrolijke en kleurrijke print van dieren.

Geleverd in bijpassende geschenk verpakking met bijpassende print.

Afm set 14cm hoog, theepot 10,5 cm hoog en 16,5 cm breed inhoud 0,35 liter. Kopje 5,7cm hoog en Ø12cm met inhoud 0,3l.

Kan in magnetron en vaatwasser

Uitverkocht

Artikelnummer: 1174 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD Tea4One Party Snacks is een mooi vormgegeven combinatie van theepot en bijpassende kop en schotel. Het theepotje past perfect in het lege kopje. Zowel het kopje als de theepot zijn gemaakt van new Bone China en hebben beiden een wit oortje.

De theepot heeft de afmetingen 10,5 cm hoog en 16,5 cm breed. De inhoud van de pot is 0,35 liter.

De afmetingen van het bijpassende kopje is 5,7 centimeter hoog met een diameter van  12 centimeter. Inhoud van de kop is 0,3 liter. Het bijpassende schoteltje heeft een diameter van 17,8 cm.

De totale set is 14 cm hoog.

De kop en theepot zijn geschikt om in de Magnetron gebruik te worden en kan gewoon in de vaatwasser. Super handig in gebruik dus.

De Tea4One set wordt geleverd in een bijpassende Geschenk doos. Door deze “gift box” is het een prachtig cadeau om te geven of te krijgen. Deze doos is in het rond uitgevoerd. Omdat de doos zo mooi is uitgevoerd koop je misschien wel 2 producten tegelijk. Er zijn klanten waarbij het speciaal om de doos gaat.

De afmetingen van de geschenkdoos 15,2 cm hoog, met een diameter van 19 centimeter.

De Party Snacks collectie bevat nog meer items. Zoals een Mok, of bijpassende servetten. Perfect te combineren met de PPD Tea4One Party Snacks.

Deze Tea4One sets in geschenkdoos zijn ook leverbaar met andere ontwerpen en kleurstellingen.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…