PPD Servetten Tropical Beauty 33x33cm

3,95 incl BTW

Papieren servetten met vrolijke print van vrouw met toekan in haar hand in kleurrijke en tropische omgeving. Print op lichtblauwe achtergrond.

Servetten zijn drielaags en per 20 stuks verpakt

Afmeting 33×33 centimeter

Papieren servetten op milieuvriendelijke wijze gemaakt

Uitverkocht

Artikelnummer: 1088 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD servetten Tropical Beauty hebben een mooie vrolijke en kleurrijke print van vrouw met toekan in haar hand in tropische omgeving.

Deze servetten zijn vierkant van formaat en hebben de afmeting 33×33 centimeter. De servetten worden geleverde in een hersluitbare verpakking. Hierin zijn 20 papieren drielaagse servetten verpakt.

PPD geeft aan dat de servetten op een milieuvriendelijk wijze zijn gemaakt. Voor het bleken van het papier is geen chlorine gebruikt.

We hebben nog veel meer servetten in de collectie. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en kleurstellingen. Voor iedere tafel kun je leuke bijpassende servetten uitzoeken. Natuurlijk zijn er ook speciale servetten voor de diverse feestdagen of feestjes.

We hebben diverse servetten in de collectie met tropische prints. Zowel van PPD als van andere leveranciers. Met kleurrijke flamingo’s, andere tropische vogels of met tropische bladeren. Perfect te combineren met deze PPD servetten Tropical Beauty. Naast de servetten hebben we ook drinkbekers, drinkglazen en dienbladen met tropische prints in de collectie.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…