Servet Petrol Paradise Birds

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke print van Paradise Birds. Veel bloemen in verschillende kleuren en petrol blauwe achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 624 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente Servetten paradijs vogels Petrol hebben een vrolijk patroon met paradijsvogels. De Paradise Birds in verschillende kleuren zitten op een kleurrijke omgeving van bloemen en bladeren op een ptrol blauwe achtergrond. De servetten met het paradijs vogel ontwerp zijn met verschillende achtergrond kleuren leverbaar. Onder andere Zwart en Wit.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Pardijs vogels collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad of kaars. Dezelfde print alleen witte achtergrond.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

 

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…