PPD Servetten Periko

3,95 incl BTW

Papieren servetten met vrolijke print van kleurrijke vogels zitten op een tak. Op een witte achtergrond.

Servetten zijn drielaags en per 20 stuks verpakt

Afmeting 33×33 centimeter

Papieren servetten op milieuvriendelijke wijze gemaakt

Uitverkocht

Artikelnummer: 2445 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD servetten Periko hebben een mooie vrolijke print van opvallend gekleurde vogels zittend op een tak. De tak heeft op het uiteinde een rode bloem met groene blaadjes. De vogels lijken op verschillende kanaries en kleine parkieten. Met een witte achtergrond.

Deze servetten zijn vierkant van formaat en hebben de afmeting 33×33 centimeter. De servetten worden geleverde in een hersluitbare verpakking. Hierin zijn 20 papieren drielaagse servetten verpakt.

PPD geeft aan dat de servetten op een milieuvriendelijk wijze zijn gemaakt. Voor het bleken van het papier is geen chlorine gebruikt.

De collectie Periko bevat nog meer items. Zoals de kleinere servetten. Deze zijn perfect te combineren met de PPD servetten Periko in het grotere formaat. Natuurlijk kun je deze servetten met de gekleurde vogels ook combineren met de andere servetten in de collectie. We hebben bij Happy Orange verschillende servetten met een vogelprint.

We hebben nog veel meer servetten in de collectie. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en kleurstellingen. Voor iedere tafel kun je leuke bijpassende servetten uitzoeken. Natuurlijk zijn er ook speciale servetten voor de diverse feestdagen of feestjes.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…