Servet Noble Peacock

3,95 incl BTW

Servetten met mooie print van een statige pauw met een lange en grote staart. Rozige achtergrond en op voorgrond witte bloemen.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2469 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Noble Peacock hebben een mooie print van een Pauw met een prachtige staart. Deze pauw in de bekende kleuren blauw en groen zit in een romantische setting. Op een soort omheining omgeven met witte bloemen. Deze omheining bestaat uit twee stenen zuilen en een stalen hek. natuurlijk is de staart van deze Pauw voorzien van pauwenogen.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Noble Peacock collectie bevat op het moment dat we dit product aan de collectie hebben toegevoegd niet uit meer items. Natuurlijk kun je deze mooie servetten altijd combineren met andere servetten of andere items van dezelfde leverancier.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Naast deze Ambiente servetten Noble Peacock servetten hebben we meer items met een pauwenprint in de collectie.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…