PPD servetten Joli Oiseau 33x33cm

3,95 incl BTW

Papieren servetten met vrolijke print van vogel met rood kopje en gelige borst. Blauw Japans patroon als achtergrond met rood motief

Servetten zijn drielaags en per 20 stuks verpakt

Afmeting 33×33 centimeter

Papieren servetten op milieuvriendelijke wijze gemaakt

Uitverkocht

Artikelnummer: 2354 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD servetten PPD servetten Joli Oiseau hebben een mooie vrolijke print van vogel met rood kopje en gelige borst. Op achtergrond een blauw Japans patroon met een rood motief.

Deze servetten zijn vierkant van formaat en hebben de afmeting 33×33 centimeter. De servetten worden geleverde in een hersluitbare verpakking. Hierin zijn 20 papieren drielaagse servetten verpakt.

PPD geeft aan dat de servetten op een milieuvriendelijk wijze zijn gemaakt. Voor het bleken van het papier is geen chlorine gebruikt.

De collectie Joli Oiseau bevat nog meer items. Zoals een Mok in een luxe geschenkverpakking. Leuke te combineren met deze PPD servetten Joli Oiseau. je kunt de servetten natuurlijk ook perfect combineren met de andere servetten die we bij Happy Orange in de collectie hebben. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Oiseau Japonais servetten. Deze zijn in dezelfde stijl.

We hebben nog veel meer servetten in de collectie. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en kleurstellingen. Voor iedere tafel kun je leuke bijpassende servetten uitzoeken. Natuurlijk zijn er ook speciale servetten voor de diverse feestdagen of feestjes.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…