• Home
  • Servetten
  • Ambiente servetten Hibiscus Floral White 33x33cm

Ambiente servetten Hibiscus Floral White 33x33cm

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke print van grote bloemen in rood en roze. Met groen blad op een witte achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2380 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Hibiscus Floral White hebben een mooi patroon. Een grote rode bloem met roze bloemen en groen blad. Op een witte achtergrond.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Hibiscus Floral White collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad of bijpassende kaars. Deze print van servetten is ook leverbaar met de bloemen op een groene of zwarte achtergrond. De print is hetzelfde.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…