Servet Fleur Green

3,95 incl BTW

Servetten met een mooie en gedetailleerde print. Witte bloemen aan tak met blad.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2462 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Fleur Green hebben een super mooie print van grote witte bloemen aan takken. Gecombineerd met groene blaadjes. Met een effen groene achtergrond. De bloemen en takjes zijn met veel detail weergegeven.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Fleur Green  collectie bevat op het moment dat we deze aan de online collectie hebben toegevoegd nog geen andere items. Natuurlijk kun je deze Ambiente servetten Fleur Green servetten perfect combineren met de andere servetten die we in de collectie hebben. Bijvoorbeeld servetten met ander bloemen prints. Of kies voor geheel afwijkende prints.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…