Servet Embroidery Flowers Rose

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke bloemen print. Veel bloemen in verschillende kleuren op zacht roze achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2472 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Embroidery Flowers Rose hebben een mooie print van een kleurrijk bloemen patroon. Diverse kleuren bloemen met groen steeltjes op een licht roze achtergrond. Deze achtergrond is voorzien van een print van net zichtbare witte bloemen. Deze gaan mooi op in de achtergrond.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33×33 cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Embroidery Flowers collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok, kaars of bijpassende bamboo coffee to go beker. Leuk te combineren met de Ambiente servetten Embroidery Flowers Rose servetten. Je kunt ook kiezen voor dezelfde print op een groene achtergrond.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…