Ambiente servetten Citrus

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke print van gele citrusvruchten. De Citrusvruchten hangen aan tak met groene bladeren. Achtergrond van lichtgrijs motief aan de randen en de tekst citrus plus.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 625 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente Servetten Citrus hebben een vrolijk patroon. Opvallende gele citrusvruchten aan tak met groene bladeren. De vruchten zijn geplaatst op een achtergrond met een licht grijs patroon aan de randen. Tevens voorzien van de tekst Citrus en een schijfje van de vrucht.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Citrus collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok, kaarsen of bijpassende Tea 4 One.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…