Servet Blue Onion

3,95 incl BTW

Servetten met een vrolijk ontwerp in blauw en wit, print van bloemen en blaadjes.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 614 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente Servetten Blue Onion hebben een vrolijk patroon. Een ontwerp van veel bloemen en bladeren weergegeven in blauw wit. Dit ontwerp heeft een soort van een rand aan de rechterkant en onderkant.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Blue Onion collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een kaars. Leuk om met deze Ambiente servetten Blue Onion te combineren. Je kunt de servetten natuurlijk ook combineren met de andere print servetten. We hebben een brede collectie van servetten. Diverse prints en kleurstellingen van verschillende leveranciers.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk.

Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…