PPD Servetten Blue Birds 33x33cm

8,95 incl BTW

Papieren servetten met vrolijke print van kleurrijke pimpelmezen zittend op een tak. De takken zijn voorzien van groene blaadjes en rode bessen.

Servetten zijn drielaags en per 20 stuks verpakt

Afmeting 33×33 centimeter

Papieren servetten op milieuvriendelijke wijze gemaakt

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1527 Categorie:
merk ppd

Beschrijving

De PPD servetten Blue Birds hebben een mooie vrolijke print pimpelmeesjes in traditionele blauw gele kleurstelling. Zitten op een tak met groene blaadjes en rode besjes.

Deze servetten zijn vierkant van formaat en hebben de afmeting 33×33 centimeter. De servetten worden geleverde in een hersluitbare verpakking. Hierin zijn 20 papieren drielaagse servetten verpakt.

PPD geeft aan dat de servetten op een milieuvriendelijk wijze zijn gemaakt. Voor het bleken van het papier is geen chlorine gebruikt.

De collectie Blue Birds bevat nog meer items. Zoals een Mok in een luxe geschenkverpakking. Deze is perfect te combineren met de PPD servetten Blue Birds. Je kunt ze ook combineren met de andere servetten die we in de collectie hebben. Verschillende prints en kleuren. Ook diverse prints met vogels.

We hebben nog veel meer servetten in de collectie. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en kleurstellingen. Voor iedere tafel kun je leuke bijpassende servetten uitzoeken. Natuurlijk zijn er ook speciale servetten voor de diverse feestdagen of feestjes.

Bekijk ook de ander items van in de PPD collectie. Onder andere diverse servetten, Coffee to go bekers en verschillende bekers en mokken. De Paper Products Design producten zijn leuk om te geven en te krijgen.  Vooral de mokken zijn een perfect cadeau.

Merk

PPD

​PPD (Paperproducts Design), PPD is lifestyle. Op deze manier zet de Duitse onderneming PPD (Paperproducts Design) zich in de markt. En dat klopt! We hebben van PPD prachtige design servetten in de collectie. Maar nog meer producten waarmee je de tafeldekking kan aankleden en verfraaien. PPD heeft naast de servetten in diverse prints en kleuren ook een mooie collectie van theemokken. Ook deze mokken zijn verkrijgbaar met gekke en afbeeldingen. De theemokken worden geleverd in mooie geschenk verpakking. Ideaal om te geven maar ook om te krijgen. Lees meer over PPD.
merk ppd

Andere suggesties…