Servet Blooming Garden

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke bloemen print. Veel bloemen in verschillende kleuren gecombineerd met vlinders en een vogel.

Lichtblauwe achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2455 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Blooming Garden turquoise hebben een vrolijk patroon. Verschillende gekleurde bloemen op een lichtblauwe / turquoise achtergrond. Boven de bloemen fladderen vlinders en een vogel.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Blooming Garden collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok, kaars, lucifers of bijpassende zakdoekjes. Zeer mooi te combineren met de Ambiente servetten Blooming Garden turquoise. Naast deze lichtblauwe variant is deze print servetten ook in een witte variant beschikbaar. Dezelfde print. Alleen een andere achtergrond kleur.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…