Servet Anemones Green

3,95 incl BTW

Servetten met een kleurrijke print van anemonen. Veel bloemen in verschillende kleuren op blauw/groene achtergrond.

Papieren servetten van 3 laags tissue

Afmetingen 33×33 cm. Per 20 stuks verpakt

Voorzien van FSC keurmerk

Uitverkocht

Artikelnummer: 2463 Categorie:

Beschrijving

De Ambiente servetten Anemones Green hebben een vrolijk patroon van anemonen op een blauw groene achtergrond. De anemonen zijn diverse kleuren rozen en wit weergegeven. Gecombineerd met groene blaadjes en steeltjes.

Deze papieren Ambiente servetten zijn gemaakt van 3 laags tissue.

De afmetingen van een servet is 33x33cm. De Servetten zijn per 20 stuks verpakt.

De Anemones Green collectie bevat nog meer items met hetzelfde ontwerp. Zoals een dienblad, mok of bijpassende zakdoekjes kaars. Perfect te combineren met deze Ambiente servetten Anemones Green. Naast deze groene uitvoering zijn is er ook een print met een cream achtergrond. Dit is een lichte achtergrond kleur. Van deze Cream versie zijn alleen de servetten beschikbaar.

Let goed op de maat van de servetten. De kleinere servetten (25x25cm) worden meer bij de borrel of cocktail gebruikt.

Bij het produceren van de servetten maakt Ambiente gebruik van tissue voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bekijk ook de ander items van in de Ambiente collectie. Onder andere diverse kleine en grote kaarsen, dienbladen, servetten en mokken. Versier je tafel en woning met allemaal bijpassende items. Dezelfde print of juist met een print die net iets afwijkt maar wel leuk past.

Merk

Ambiente

Ambiente is een Nederlandse fabrikant met een brede collectie van hoogwaardige servetten van papier. Met bijpassende tafel accessoires. Alles voor een mooi aangeklede tafel. Bekijk de unieke online collectie Ambiente kaarsen. Met verschillende designs en kleuren combinaties. Bij veel kaarsen ook bijpassende servetten en/of dienbladen. Voor ieder seizoen kaarsen en servetten. ​Lees meer over Ambiente

Andere suggesties…