Selected By Happy Orange nieuwe inspiraties

Selected by Happy orange

De website van Happy Orange gaat verder als Selected by Happy Orange. Een website ter inspiratie over nieuwe woonaccessoires en leuke gifts. De passie voor lifestyle en trends blijft groot. We blijven actief met het zoeken naar nieuwe hippe meubels en trendy items. Voor onze eigen woning of tuin of voor familie en kennissen.

Naar aanleiding van de vele verzoeken heb ik besloten om deze website te gebruiken om in te gaan voortzetten als inspiratie blog. Zodat ik je kan informeren over de items die ik tegen komen. Dit in het kader van Selected by Happy Orange. Dit zijn de producten die we zelf aanschaffen of die we ook hadden opgenomen in de winkel collectie. Indien deze winkel nog actief was.

Naast de website zullen ook het Instagram account en de Facebook pagina weer gebruikt worden om je te informeren.

Heb je tips over producten die in deze collectie zouden passen? Neem dan even contact op. Dan kunnen we na beoordeling een artikel over het product publiceren en de Happy Orange ervaringen delen.

Waar te koop

De online winkel omgeving op de website wordt nu ingezet je te informeren over waar de verschillende producten eventueel (online) te koop zijn. Hiervoor plaatsen we een “Koop Product” knop op de product pagina. Na het klikken op deze knop wordt je doorverwezen.

Vanuit Happy Orange verwijzen we door naar andere website of naar aanbieders op verkoop platformen zoals Bol.com. Je koopt het product bij deze aanbieders. Niet bij Happy Orange.

Vanuit passie ontstaan.

Vanuit een passie voor Lifestyle & Trends is eind 2017 Happy Orange gelanceerd. Om onze passie voor mooie woonaccessoires en trendy gifts te kunnen delen. In december werd de winkel in Oisterwijk geopend. Vlak daarna volgde de lancering van de online winkel op de Happy Orange website.

Deze winkels werden gestart om invulling te geven aan het creëren van Happiness. Vanuit een overtuiging dat niet alleen het product goed moet zijn maar ook de totale beleving. Dat je HAPPY moet zijn wanneer je een mooi product koopt. Dat je aankoop fantastisch ingepakt is als een cadeau. Zowel bij aankoop in de winkel of als het bij je op de deurmat valt.

Op deze manier krijgt de beleving een extra boost. De hoogwaardige materialen en exclusieve trendy producten komen zo nog beter tot hun recht.

Helaas viel het hebben van de winkels niet meer te combineren met de overige werkzaamheden. Gelukkig kunnen we via deze website je toch blijven informeren.