RockCoco 12.0 Bronze

569,00 incl BTW

Unieke kroonluchter in de Fatboy collectie. Uitgevoerd in bronze kleur met 12 LED lampen.

Laatste exemplaar in de collectie.

Geleverd inclusief plafondkit.

Afmetingen kroonluchter 78 x 78 x 67 cm. 5 meter snoer.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2522 Categorie:

Beschrijving

De Fatboy RockCoco kroonluchter 12.0 Bronze heeft warm LED licht. Daarmee is deze design kroonluchter is een duurzame aanwinst. Naast de  kenmerkende Fatboy stijl profiteer je ook van de energiezuinige lampen.

Fatboy geeft aan dat het als eerste ter wereld kwam met een kroonluchter die je zowel binnen als buiten kan gebruiken. Dit is de transparante kroonluchter uit de Rockcoco serie. De andere kleuren, waaronder deze bronze, kunnen helaas alleen binnen gebruikt worden. Op zoek naar een Fatboy buitenlamp? Kijk dan ook eens naar de andere lampen in de collectie.

De lamp is controleerbaar met een afstandsbediening. Het licht is continue dimbaar en de afstandsbediening heeft een bereik van 10 meter. Ruim voldoende voor de meeste woningen. Met deze afstandsbediening kun je lamp aanzetten en uitzetten maar ook dimmen.

De lamp is voorzien van 12 x 1 Watt lampen. Deze geven 2200 Kelvin licht. Het aantal lumen is 354,3.

Voor het ophangen van de lamp kun je gebruik maken van de meegeleverde plafondkit. Hou er wel rekening mee dat het om een relatief zware lamp gaat. Fatboy geeft aan dat de lamp 7,25 kilo weegt.

De afmetingen van deze kroonluchter zijn 78 x 78 x 67 cm. De meegeleverde kabel heeft een lengte van 5 meter.

De Rockcoco 12.0 Coloured kroonluchter is beschikbaar in verschillende kleuren. En ook een transparante uitvoering.

Voor het reinigen van de lamp kun je het beste lauw water en neutrale zeep gebruiken.

Bekijk naast deze RockCoco kroonluchter ook eens de ander Fatboy items in de collectie. Van Lampen tot de bekende zitzak en diverse andere poefen en bijpassende kussens.

Slechts een enkel exemplaar hebben we nog in de voorraad. Daarom deze speciale  Fatboy RockCoco aanbieding. Extra scherp geprijsd. Zodat we het magazijn kunnen opruimen. Deze actie loopt zolang er bij ons nog voorraad is bij deze Fatboy kroonluchter.

Merk

Fatboy

Fatboy is een Nederlands product, met als doel het dagelijks leven nóg aangenamer te maken. Fatboy is al meer dan 10 jaar internationaal actief als lifestylebrand en heeft inmiddels een brede collectie aan designproducten, waaronder de iconische zitzak en het transloetje. Met de Edison Petit kun je eindeloos combineren met de bijpassende Cooper Cappies. Voor ieder moment en seizoen kleurrijke of juist vrolijke prints. Zie ook de mooie design hanglampen, de Spheremakers en de andere ledlampen voor binnen en buiten. ​Lees meer over Fatboy

Andere suggesties…