Restyling Happy Orange klaar

restyling happy orange klaar voorbeeld

Het was even hard doorwerken maar het is dan klaar. De restylen van de Happy Orange. Dit was namelijk hard nodig. Het is namelijk hard gegaan met de verkoop. Veel verschillende items verkocht waaronder tafels, poefjes stoelen en lampen.

Ook met de cadeau artikelen is het hard gegaan.

​Vooral met de leuke Moederdag artikelen. Zoals de flessen zeep met de special teksten en de geschenkkaarten.

Vooral na de verkoop van de grote artikelen ontstond er ruimte in de winkel. Een ideaal moment om de voorraad weer aan te vullen. Maar ook om weer een nieuwe styling door te voeren.

In de winkel weer nieuwe combinaties gemaakt van de verschillende producten van de merken die we in de collectie hebben. Zodat je een goed beeld krijgt van hoe je de leuke Happy Orange collectie kan combineren. Verschillende kleur en materiaal combinaties zijn gemaakt.

Zie hieronder een overzicht van de sfeerbeelden. Klik op het plaatje om deze in groter formaat te bekijken. Bijvoorbeeld het bamboe servies dat we aan de muur hebben hangen als interieur versiering.

Op onze Facebook pagina plaatsen we ook regelmatige video’s met voorbeelden van de collectie. Neem snel een kijkje.

Natuurlijk hebben we de collectie met Fatboy en Imbarro kussens ook weer aangevuld. Morgen worden de eerste items weer uitgeleverd. Hou de site dus goed in de gaten voor de nieuwe aanwinsten.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item en heb je deze op de website niet kunnen vinden? Neem even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties