Donkey Lucky Cat purple

19,95 incl BTW

Gelukskatje in het paars met een zwenkende linkerpoot.

Deze gelukskat (Maneki Neko) is gemaakt van polymeer plastic.

De afmetingen van de kat zijn 15cm hoog, 11cm breed en 8 cm diep.

Het katje werkt op batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2141 Categorie:
merk donkey products

Beschrijving

Donkey Lucky Cat purple is een geluksbrenger uit Japan. Dit is een paars exemplaar van het gelukskatje. Met de oorspronkelijke naam 招き猫 of Maneki Neko. Het is één van de meest voorkomende talismannen in Japan. Dit gelukskatje wenkt met het linkerpootje.

De Japanse naam Maneki Neko betekend letterlijk “Wenkende kat”. Afhankelijk van het land of de cultuur wenken de gelukskatjes met het linkerpootje, rechterpoootje of met beide pootjes.

De opvatting is meestal dat katjes met een geheven linkerpootje klanten binnenhaalt. Terwijl het wuiven met een rechterpoot meestal duidt op rijkdom en geluk. Hierbij is het vermoeden dat hoe hoger het pootje, hoe groter het geluk.

Deze Lucky Cat is gemaakt van polymeer. Hoogwaardig van kwaliteit en een mooie eyecatcher.

De afmetingen van het katje zijn 15cm hoog, 11 centimeter breed en 8 cm diep.

De Lucky Cat stopt niet met zwaaien. Het motortje wordt aangedreven door een batterij. Deze batterij wordt niet meegeleverd.

Leverbaar in verschillende kleuren. Waaronder de kleuren, paars, groen, roze, lichtblauw en geel.

Merk

Donkey

Donkey products is een internationaal designlabel. Het ontwikkeld  producten met een verhaal. Producten die aan hoge design normen voldoen en sfeer en vreugde brengen. Leuke items voor in je interieur of om als cadeau. Een collectie van nieuwe, speciale en meestal ongewone dingen. Items waar je blij van wordt.
merk donkey products

Andere suggesties…