• Home
  • Overige
  • Pols Potten Spaarpot Uil Delfts blauw

Pols Potten Spaarpot Uil Delfts blauw

53,00 incl BTW

Mooie grote porseleinen spaarpot in vorm van uil Blauw/Wit geglazuurd porselein.

Afmetingen 25,5cm hoog x 18,5cm breed en 15,5 cm diep.

Ook andere dierenfiguren in Pols Potten collectie

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Zie meer Pols Potten items online.

Artikelnummer: 3168 Categorie:
Merk Pols Potten

Beschrijving

Pols Potten Spaarpot Uil Delfts blauw is gemaakt van geglazuurd porselein. Mooi opvallende spaarpot. Misschien wel de ideale manier om met sparen te beginnen. Stop het kleingeld dat je over hebt gewoon in deze porseleinen spaarpot. Hiervoor is op het hoofd van de uil een ruime gleuf.

Heb je het geld toch weer nodig, dan kun je het gespaarde bedrag via de onderkant weer uit de spaarpot halen. Gewoon even het dopje uit de bodem halen.

Deze spaarpot van porselein is 25,5 centimeter hoog en 18,5 centimeter breed. En ca 15,5 cm diep.

Bekijk ook de andere items in de Pols Potten collectie. Mooie woonaccessoires in opvallende vormen en kleuren. Brede collectie aan bijzettafels, krukjes, poefjes, vazen, stoelen, lampen en kandelaars. Ook heeft pols Potten een ruime collectie aan servies en spiegels. Diverse items voor jouw woning. Leuk om met deze Pols Potten Spaarpot Uil Delfts blauw te combineren.

Wil je liever geen uil als spaarpot? Kijk dan eens naar de andere modellen. Pols Potten heeft verschillende soorten dieren in de collectie van spaarpotten.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

Merk

Pols Potten

Merk Pols Potten is ontstaan in Amsterdam. Bekend om haar eigenzinnige en persoonlijke interpretatie van het Nederlandse design. Een toonaangevend merk van woonaccessoires, meubels, verlichting en tafelgoed. De Kenmerkende Pols Potten items zijn zeer geschikt voor een trendy hotel lobby maar ook perfect voor bij jouw thuis. Lees meer over Pols Potten.
Merk Pols Potten

Andere suggesties…