• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Fleur de Ligne bord wit Ø21,5 cm

Tokyo Design Studio Fleur de Ligne bord wit Ø21,5 cm

23,50 incl BTW

Wit bord van porselein. Met mooi blauw motief.

Diameter 21,5 cm

Geleverd in luxe verpakking geeft leverancier aan.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1794 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio Fleur de Ligne bord wit Ø21,5 cm een stevig bord van wit porselein. Voorzien van een opvallende blauwe print.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Kijk ook eens naar de andere items uit de Fleur de Ligne collectie. Mooi om met dit Tokyo Design Studio Fleur de Ligne bord wit Ø21,5 cm te combineren.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

 

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…