• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Plate 15,5cm Fleur de Ligne Dark Blue

Tokyo Design Studio Plate 15,5cm Fleur de Ligne Dark Blue

11,25 incl BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 1796 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Het Tokyo Design Studio Plate 15,5cm Fleur de Ligne Dark Blue bord is donkerblauw porselein met een witte print. Dit model is ook leverbaar als een wit bord met een blauwe print.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…