• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Party Pup Bowl Ø11cm

Yvonne Ellen Party Pup Bowl Ø11cm

9,50 incl BTW

Kom met een vrolijke print van bruine teckel met gele vlinder.

Rand kom afgewerkt met goudkleurige rand. Voet voorzien van goudkleur motief en rand.

Gemaakt van bone china porseleind

Afmetingen Ø11cm en 6,5cm hoog

Kan niet in vaatwasser en magnetron.

Uitverkocht

Artikelnummer: 2010 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

Deze Yvonne Ellen Party Pup bowl wordt ook wel Yvonne Ellen Sausage Dog Bowl genoemd. Kom voorzien van een mooie print van een vrolijke bruine teckel met gele vlinder. Met de kenmerkende Yvonne Ellen bij. Zie ook de bijpassende gebaksbordjes van deze serie.

Gemaakt van Bon China porselein. De rand van de kom is afgezet met een goudkleur. Ook de voet van de kom heeft een mooie goudkleurige afwerking.

Deze kom heeft een diameter van 11 centimeter en is 6,5 cm hoog.

Deze kom kan niet in de vaatwasser en moet met de hand gewassen worden. Ook kan je de kom door de gouden rand niet in de magnetron gebruiken.

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…