• Home
  • Servies
  • Yvonne Ellen Monochrome Animal Side Plates set van 4

Yvonne Ellen Monochrome Animal Side Plates set van 4

49,90 incl BTW

Unieke set van vier bordjes met verschillende dierenprints. Uitgevoerd in zwart wit met goudkleurige rand.

Komt in luxe geschenkdoos.

Gemaakt van bone china porselein

Kan niet in vaatwasser of magnetron.

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 2019 Categorie:
merk Yvonne Ellen

Beschrijving

Deze Yvonne Ellen Monochrome Animal Side Plates worden geleverd in een set van 4 stuks. Unieke bordjes/gebaksbordjes met elk een unieke dierenprint. Uitgevoerd in zwart wit. Alle bordjes zijn afgewerkt met een goudkleurige rand. In deze set de prints de vrolijke teckel met feestmutsje. Print van een zebra met een cocktail glas en de Flamingo met ananas. Het laatste bordje in de serie heeft een print van een walvis met een vlinder.

De bordjes met de teckel en de zebra zijn ook los te verkrijgen. Deze uitvoering is ook leverbaar in een groter formaat dinerbord.

Deze bordjes hebben een diameter van 16 centimeter en zijn 1,4 cm hoog.

Hoogwaardig porselein

De borden zijn gemaakt van bone china porselein en worden geleverd in een mooie geschenkdoos. De giftbox is uitgevoerd in mooie kleuren. De deksel van deze doos is voorzien van de gele bij. Het logo van Yvonne Ellen. Yvonne Ellen geeft aan dat de bordjes niet geschikt zijn om in de vaatwasser of magnetron te gebruiken.

Bekijk de collectie

In de collectie van zijn veel verschillende borden, bekers, kopjes en schotels die perfect met elkaar te combineren zijn. Zowel in een zwart wit uitvoering als de bekende opvallende kleuren. Leuk om met deze Yvonne Ellen Monochrome Animal Side Plates te combineren.

Bekijk ook de andere items in de Yvonne Ellen collectie. Veel servies uitgevoerd in diverse kleuren of zwart/wit print. Van kop en schotel tot en met bekers en verschillende maten borden. Super mooi servies. Hierbij worden verschillende items in mooie cadeauverpakkingen / geschenkdozen geleverd. Daarmee mooi om te geven en te krijgen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Yvonne Ellen London

Yvonne Ellen Londen heeft een unieke collectie van servies, geschenken en schijfwaren. Allemaal leuke items om kleur en vrolijke sfeer in je leven en huis te brengen. Het unieke en sterk opvallende servies is gemaakt van Bone China. Met de prints maak je zeker indruk tijdens het diner of je feestje. Servies is vormgegeven met veel verschillende designs. Mooie afbeeldingen en opvallende kleuren. Profiteer nu can de korting op de laatste items van Yvonne Ellen. Scherpe prijzen in de sale zolang de voorraad strekt. Lees meer over Yvonne Ellen
merk Yvonne Ellen

Andere suggesties…