Opening Happy Orange december 2017

opening happy orange

Eindelijk is het zover. Super trots zijn we op de opening van de Happy Orange winkel in Oisterwijk. Na een paar weken hard werken kunnen we een brede collectie Lifestyle & Gifts presenteren in de winkel. Waaronder veel Zweedse woonaccessoires.

Happy Orange is ontstaan uit onze passie voor lifestyle en trends!  

In de winkel in Oisterwijk kun je de nieuwe collectie bewonderen. Alles voor in de woning. Leuk om te kopen maar natuurlijk ook om te krijgen. Bij Happy Orange zorgen we ervoor dat zowel de aankoop als de verpakking tot in de kleinste details klopt.

Happy Orange heeft voor iedereen een passend cadeau of mooie spullen voor thuis voor zowel kleine als grote gelegenheden!

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de manden, unieke en aparte vazen, kandelaars, kaarsen, vloerkleden, lampen. Ook de Chinese vazen  en potten zijn erg uniek. Veel producten van hoge kwaliteit met een fraaie afwerking. En een brede collectie van Scandinavische  interieur accessoires.

Het plan is om in het begin van 2018 ook de online shop te openen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de winkel en de opening van de online winkel? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties