Ontwerp je eigen Chilly’s waterfles

Ontwerp je eigen Chilly’s waterfles

Doe mee met de actie en ontwerp je eigen Chilly’s waterfles. Chilly’s heeft een nieuwe campagne gelanceerd. Juist in deze tijd waarin de verbinding in de maatschappij belangrijk zijn. De organisatie roept de Chilly’s community op om creatief te worden. Om een ontwerp te maken voor een nieuwe waterfles. Hoe creatief ben jij?

CreativesEverywhere

Met de Hashtag CreativesEverywhere lanceert Chilly’s een ontwerp challenge. ​De organisatie roept je om om in je vrije tijd een creatieve uitdaging aan te gaan.

Download het witte canvas en start met je ontwerp. Creeer jouw perfecte design voor een nieuwe Chilly’s waterfles. Post daarna je creatie op Instagram of Facebook. Plaats daarbij ook de speciaal aangemaakte hashtags. Kies voor hashtag #CreativesEverywhere en tag ook @chillysbottles in je post.

CreativesEverywhere

Chilly’s geeft aan dat het dagelijks haar favorieten zal delen op haar platform. Waarbij ook jouw facebook of instragram handles worden gebruikt. Dus ook voor jouw likes and fans is het een mooie actie.

Bekijk de inzendingen op het instragram account van Chilly’s of bezoek hun Facebook pagina.

Niet zo creatief? Bekijk de voorbeelden

Ben je niet zo creatief in het ontwerpen van een nieuwe print op je persoonlijke waterfles? Kijk dan eens naar de voorbeelden uit de bestaande collectie. Kijk ook waar je deze kan aankopen. Zodat je niet lang hoeft te wachten op een nieuwe waterfles.

​​​​Download je Chilly's canvas

Chilly's Canvas

De informatie over ​​Ontwerp je eigen Chilly's op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Happy Orange is geen eigenaar van de beeldmerken en/of logos van de beschreven merken en leveranciers.


(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 27 april 2020 )