• Home
  • Servies
  • Tokyo Design Studio Nippon Blue Cup Star 180ml

Tokyo Design Studio Nippon Blue Cup Star 180ml

8,65 incl BTW

Mok van hoogwaardig porselein met blauw witte sterren print,

Inhoud 180 ml, 8.3×6.5cm

Ook andere prints leverbaar

(getoonde prijs is indicatie – geleverd via bol.com)

Artikelnummer: 1803 Categorie:
merk tokyo design studio

Beschrijving

Tokyo Design Studio Nippon Blue Cup Star een mooi strak vormgegeven mok. Van hoogwaardig porselein. Voorzien van een vrolijke blauw/witte sterren print.

De inhoud van dit kopje is 180 ml. De afmetingen zijn 8.3×6.5cm.

Lees meer over Tokyo Design Studio. Zie ook de overige producten uit de van Tokyo Design studio  collectie die we hebben opgenomen in de selected by Happy Orange collectie. Deze collectie bestaat uit veel hoogwaardig servies. Het servies is geïnspireerd op de Japanse tradities. Hierin gecombineerd de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze. De producten zijn wereldwijd leverbaar. Mooie verschillende kleurstellingen en soms in mooie geschenkdozen.

Dit model kopje is ook leverbaar met andere prints. Deze prints zijn leuk om met de Tokyo Design Studio Nippon Blue Cup Star te combineren. Je kunt ze ook in een set van 6 kopjes kopen. Dan heb je meteen verschillende ontwerpen.

Dit product wordt aangeboden door een andere leverancier via het Bol.com platform. De weergegeven prijs is een richtprijs die de leverancier heeft opgegeven. Deze kan afwijken van de actuele prijs.

Is het product toch uitverkocht of anders van prijs? Laat het dan even weten zodat we dat op de site kunnen aanpassen.

Merk

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is in 2010 opgericht. In de collectie hoogwaardig servies. Geïnspireerd op de Japanse tradities en de internationale levensstijl in het hedendaagse Tokyo. Het servies is in Japan vervaardigd op een ambachtelijke wijze en zijn wereldwijd leverbaar. Verschillende prints in de collectie. Bijvoorbeeld kommetjes en borden in de mooie blauw/witte designs. Lees meer over Tokyo Design Studio
merk tokyo design studio

Andere suggesties…