Nieuwe winkel inrichting Happy Orange met nieuwe collectie

happy orange nieuwe collectie 201807

Afgelopen dagen hebben we weer veel nieuwe items ontvangen. Veel nieuwe kussens en een aantal nieuwe porseleinen beelden. Super veel verschillende kleuren en mooie materialen.

Bij de collectie Claudi kussens zijn weer leuke prints met flamingo’s gecombineerd met mooie kleuren. Deze kussens zijn perfect te combineren met de effen kussens van het zelfde merk. Deze kussens met de afmetingen 50x50 cm zijn er in verschillende kleuren.

​Deze nieuwe items staan natuurlijk al in de winkel. De winkelinrichting is daarom weer aangepast. Zodat je een goed beeld kan krijgen hoe de verschillende items perfect te combineren zijn.

Een aantal items staan ook al in de online winkel van Happy Orange.

Zie hieronder een aantal sfeerbeelden van de winkel.

Veel foto’s van de collectie zijn ook op Instagram en de facebook pagina van Happy Orange gepubliceerd.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties