Nieuwe trendy lampenkappen en lampenvoeten met veel kleur

Nieuwe lampenkappen Happy Orange

Super blij zijn we met de nieuwe trendy lampenkappen en lampenvoeten. We hebben even hard moeten doorwerken maar ze staan in de winkel. Nieuwe lampenkappen in verschillende kleuren en maten. Met mooi velours in de kleuren van Dusty Blue tot en met zacht roze.

Met deze trendy velours kleuren kappen kun je jouw interieur snel een andere look geven. Kies voor nieuwe lampenkappen in dezelfde kleur. Of combineer de kleuren in je woonkamer of slapkamer.

Deze lampenkappen zijn in verschillende maten leverbaar. Zo hebben we waarschijnlijk voor iedere lampen wel een passende oplossing. En krijg je het even niet gevonden? Laat het dan even weten zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Op dit moment zijn de cilinderkappen het meest gewild. Dit zijn de lampenkappen waarvan de diameter boven gelijk is aan de diameter onder. In de collectie hebben lampenkappen in verschillende diameters.

Deze nieuwe lampenkappen kun je natuurlijk in de winkel in Oisterwijk bewonderen. Enkele exemplaren en kleurvoorbeelden staan ook op de online winkel.

Wacht dus niet langer en geef je woning een boost met de nieuwe trendy kleuren.

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.

Bijpassende Trendy Lampenvoeten

happy orange lampenvoeten

Bij deze lampenkappen hebben we natuurlijk bijpassende lampenvoeten. Ook deze voeten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Met veel details en gebruik van mooie materialen. Kies voor een opvallende brons kleur of kies voor de kleur antiek goud. We hebben ook lampenvoeten van hout in de collectie.

We hebben in de collectie lampenvoeten van verschillende materialen. Daardoor hebben we wel voor ieder interieur een mooie lamp in de collectie. Wanneer je kiest voor de Chinese lamp haal je een echte eyecatcher in huis. Deze is dan weer goed te combineren met de verschillende porseleinen beelden.

We hebben ook lampenvoeten in de collectie waarop je geen lampenkap hoeft te plaatsen. Bij deze lampenvoeten kies je bijvoorbeeld voor een mooie grote ronde lamp. Deze energie zuinige bol lampen hebben we ook in de winkel. Wanneer de lamp aanstaat zie je de mooi gekleurde spiraal door het glas schijnen.

Nieuwe kleurrijke theelichten met warme gloed

Het is weer vroeger donker aan het worden. Misschien zat je daar juist op te wachten na de warme zomers. Met de invallende duisternis kun je weer je theelichtjes tevoorschijn halen. Voorzie zo je kamer en tafel van mooie licht accenten met nieuwe theelichten. We hebben weer super leuke exemplaren in de collectie Gemaakt van transparant glas met een specifieke kleurtint krijg je een mooie ware gloed.

happy orange theelichten

Deze theelichten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zowel in de winkel in Oisterwijk als in de online shop.

​Nieuwe Op=Op actie bij Happy Orange

We hebben weer een super leuke actie. Nu tot 30% korting op enkele laatste items. Dit is een Op=Op actie zolang de voorraad strekt.

Je kunt nu profiteren van een scherpe prijs op diverse kunststof glazen, kommen en kannen. Met natuurlijk mooie bijpassende schaaltjes en lepeltjes. Deze producten zijn handig in het gebruik en kunnen in de vaatwasser.

Bekijk ook eens de mooi gekleurde Superglas glazen. Deze zijn niet stuk te krijgen en zijn toch prettig om uit te drinken. We hebben nog enkele items van de verschillende uitvoeringen. Met of zonder voetje.

happy orange sale Augstus 2018

Gladde uitvoeringen en met een facet motief. Onderling zeer goed te combineren.

Maar ook een korting op de laatste klokken. Super leuk als finishing touch voor een nieuwe kinderkamer.

Het zijn nu de laatste items in deze collectie. Daarom ook deze scherpe actieprijzen.

Zie online https://www.happy-orange.nl/sale/

Deze actie is pas op zaterdag 25 augustus 2019 online gegaan. Kan zeggen dat het hard gaat. Enkele items zijn al niet meer leverbaar. Wees dus snel als je van deze actie wilt profiteren.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.