Nieuwe poefjes, kussens, laptophoezen en meer

nieuwe poefjes en meer

Afgelopen weken hard gewerkt om de online collectie van Happy Orange aan te vullen. De nieuwsbrief van vorige maand is er daardoor bij ingeschoten. We hebben zeer veel nieuwe leuke items in de collectie. In deze nieuwsbrief een korte update.

​Deze items kun je ook in de online shop bekijken.

Nieuwe kussens en poefjes

Vanaf begin maart hebben we de nieuwe collectie van Lazare Home in de winkel. Diverse kussens en poefjes. Mooie materialen en opvallende prints en kleurstellingen. De vierkante kussens hebben de afmetingen 45x45cm.

lazare home poefjes en kussens

De poefjes zijn handig in het gebruik. Mooi afgewerkt en diverse leuke kleuren. Deze zijn leuk te combineren met de nieuwe brede stoelen van dezelfde leverancier. Zowel de poefjes als de stoelen zijn in diverse kleuren leverbaar.

Super leuke cadeautjes en giftcards

Nieuw in de collectie zijn ook de Gift cards van The Gift Label. Dit zijn kaarten in verschillende modellen. Niet de standaard rechthoekige kaarten. Maar de kaart in de vorm van het figuur dat op de voorkant staat.

Deze leuke kaarten worden geleverde inclusief ene gerecyclede rechthoekige enveloppe met een stickervel van 6 stickers.

giftcards

Je kunt kiezen uit verschillende kaarten,. Bijvoorbeeld een champagnefles, ring, kinderwagen of luchtballon. Voor een speciaal iemand of voor een speciaal moment.

Van dezelfde leverancier hebben we ook leuke handzepen, keukenzepen en body wash flessen. Met natuurlijke zeep die niet getest is op dieren en vrij is van kleurstoffen. Of wat dacht je van de body scrub van Himalaya zout.

Deze flessen zijn handig in gebruik en hebben een mooi vorm gegeven label. Op ieder label een leuke tekst. Zo kun je voor ieder moment een fles uitzoeken om bijvoorbeeld cadeau te geven. Leuk voor moederdag. Of gewoon cadeau voor iemand die heel speciaal is voor jou.

Nieuwe prints laptophoezen

Gelukkig hebben we ook weer nieuwe laptophoezen binnen. Nieuwe modellen met nieuwe prints maar ook de bestaande modellen. Want de laptop hoezen van Wouf zijn hard gegaan.

Nieuw in de collectie zijn de brillen hoezen en de nieuwe Satin Tote tassen. Allemaal van de hoge kwaliteit en in diverse kleuren en prints leverbaar. Deze hebben dezelfde prints als enkele laptophoezen.

Grappige broodtrommels

Op verzoek hebben we ook broodtrommels aan de collectie toegevoegd. Handige broodtrommels met een kleurrijke print. Weg met de plastic zakjes of die saaie trommeltjes. Nu in drie verschillende prints leverbaar.

​Niet kunnen vinden?

Ben je op zoek naar een speciaal item ​, en heb je deze op de website niet kunnen vinden? ​Neem dan even contact op. Dan kunnen we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.