Nieuwe merken en producten bij Happy Orange

me & mats item uit collectie

In de maand januari hebben wij de M&M (Maison Et Objet) bezocht onder de rook van Parijs. Daar hebben wij de nieuwste trends verder ontdekt en hippe merken ingekocht. Van klein meubelen tot kekke en hippe strandtassen, laptop en Ipad sleeves, portemonnees in leuke prints, velvet kussens, super gave ananas lampen in diverse kleuren, servies goed in felle kleuren met bloemen, home accessoires, windlichtjes, vloerkleden, glaswerk en het leuke merk Koziol van Nederlandse bodem.

En nog meer velvet

In velvet hebben wij onze collectie weten uit te breiden. Leuke krukjes in diverse kleuren in combinatie met koper. Ook poefjes in velvet in de nieuwe kleuren zoals oranje, roze, rood, aquablauw en mooie tinten groen.

Dit in combinatie met bijzet tafeltjes in marmer heb je de nieuwste trend in huis. Daarnaast ook zeer betaalbaar! Ons motto veranderd ook zeker niet, je wordt happy wanneer je straks bij Happy Orange weer naar buiten stapt met de nieuwste interieur items voor een zeer betaalbare prijs.

Of je gaat iemand blij maken met een origineel cadeau! Wij zorgen voor een mooie verpakking.

​Aanvulling collectie vloerkleden

Ook aan de uitbreiding van de collectie vloerkleden mocht het niet ontbreken. Mooie kleden ingekocht van een Portugees label in Vintage tot Missoni prints, Jungle print in 2 kleuren, kleden ook voor buiten alom een mooie aanvulling op de collectie. De kleden zijn in diverse maten leverbaar en mochten we uitverkocht zijn of is er een speciale wens ten aanzien van afmetingen dan is er veel mogelijk. We gaan deze Portugese vloerkleden vanaf begin april in de winkel hebben en ook via onze webwinkel zijn de vloerkleden te bestellen in veel kleuren en verschillende afmetingen.

​Nieuw - Me & Mats

me & mats kaarsen

Daarnaast zijn we ook op zoek gegaan naar leuke cadeautjes. Me&Mats, een Nederlands merk in geurkaarsjes, handzeep en heerlijke chocolade verpakt in een leuke gift wrap. Mooie teksten op de verpakking waar je blij van wordt. Soms is het leuk om iemand zomaar te verrassen met een eigenzinnig cadeautje waar een mooie boodschap aan verbonden is. 

​De items zijn uitgevoerd in hippe kleuren in combinatie met goud en leuke afbeeldingen zoals jungle items, leuke bloemenpatronen in felle kleuren.

​Nieuw - Fatboy

fatboy nieuw in collectie

Ook het merk Fatboy gaan wij voeren. Verschillende producten zijn binnenkort in onze winkel en via de webwinkel te verkrijgen. De Transloetje in alle kleuren kun je bij Happy Orange kopen en de Fatboy Edison the Petit met veel keuze uit de kapjes die je kunt verwisselen op dit kekke lampje zijn vanaf maart bij Happy Orange te verkrijgen.

​Fatboy heeft dit voorjaar een mooi nieuw product op de markt gebracht de poef in paisley motief in mooie kleur combinaties voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze leuke hippe poef is eveneens toegevoegd aan onze collectie.

fatboy collectie pfffh pouf

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


​Volg Happy Orange op je favoriete social media:

We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.