Nieuwe kussens, poefjes en grote vloerkussens

kussen iris

Snel en op een eenvoudige manier meer kleur brengen in je huis? Kies voor nieuwe kussens. Bijvoorbeeld in mooie bijpassende kleuren. Of ga direct voor een mooie afwijkende kleurencombinatie of opvallende print. En wat dacht je van een groot vloerkussen of poef. De poefjes en vloerkussens kun je ook als eenvoudige bijzettafel gebruiken.

Nieuwe kleuren en vloerkussens

We hebben de collectie met Imbarro kussens weer uitgebreid met nieuwe items. Naast de nieuwe kleuren hebben we nu ook de vloerkussens in de collectie.

De vloerkussens zijn lekker groot van formaat en kun je gewoon op de grond leggen. Deze kussens zijn gemaakt van canvas en zijn lekker stevig. De verschillende kleuren vloerkussens kun je mooi combineren. Dit vloerkussen is in verschillende kleuren leverbaar.

Deze vloerkussens kun je ook gebruik en als een tijdelijke (bijzet)tafel.

We hebben ook weer nieuwe kleuren kussens in de collectie. Mooie petrol blauwe en rode modellen. Dit zijn bijna effen uitvoeringen.

Of kies voor één van de nieuwe prints. Met mooi gekleurde bloemen of een print met vogels. Ook zijn er weer nieuwe modellen uit de Eijffinger Enso collectie.

Speciale poefjes

Nieuwe zijn de wat grotere kussens. Door het grotere formaat zijn de kussens geschikt om als poef te gebruiken. Hierbij diverse uitvoeringen met mooie kleurcombinaties. Daarbij kun je kiezen voor een ovaal model of een rechthoekige uitvoering.

De ovalen poef heeft een diameter van 50 centimeter en is ongeveer 10 centimeter dik. Daarmee ook weer handig te gebruiken als een bijzettafel. En als je twee kussens op elkaar legt heb je een wat hoger tafeltje.

Bekijk de collectie in de winkel of in de online shop van Happy Orange.

Natuurlijk hebben we de collectie met paradijsvogels ook weer aangevuld. Mocht je op zoek zijn naar een special kussen van Imbarro en kun je deze niet vinden? Neem dan even contact op. Zodat we kunnen kijken hoe we kunnen helpen.

Schrijf je in voor de Happy Orange Nieuwsbrief en ontvan​g nieuws over de ​laatste trends in Design en Trendy Gifts.


We zijn gestopt met de eigen verkoop via de online shop. In de webshop zie je nu het aanbod van andere leveranciers. Je kunt dus gewoon je favoriete producten blijven bestellen. Na het klikken op de “Koop Product” word je doorverwezen naar de andere website.

Op de andere website plaats je de bestelling bij de leverancier die het product aanbiedt. Zij​ zullen ook voor de verzending en snelle afhandeling van de bestelling zorgen.