Nieuwe items Imbarro

​Plaids, pannenlappen en nieuwe kussens

Nieuwe imbarro items

De afgelopen periode heeft Imbarro weer een aantal nieuwe items geïntroduceerd. Hierbij natuurlijk ook aanvullingen op de goedlopende Paradise lijn. Maar ook diverse andere items van pannenlappen, theedoeken, tafeltjes tot en met nieuwe shoppers. Ook zijn weer een aantal kussens aan de collectie toegevoegd.

Imbarro Paradise plaids

Ook twee nieuwe Paradise plaids zijn aan de collectie toegevoegd. Met de herkenbare vogelprint op een pastel kleurige achtergrond. Deze supergrote plaids zijn handgeweven geeft Imbarro aan. Het kleed heeft franjes aan alle 4 de zijdes. Kleurrijk, stoer en romantisch! Deze plaid is mooi te combineren bijvoorbeeld effen Imbarro kussens voor een vrolijke bonte mix op de bank. De plaid is in 2 kleuren verkrijgbaar. Hierbij kun je kiezen voor bijpassende grote kussens! 

Lees meer over de Imbarro plaid collectie.

Nieuwe Rosie ecru producten

De Rosie ecru serie kenmerkt zich door vrolijke print van kleurrijke bloemen op een lichte achtergrond. De grote bloemknoppen zijn gecombineerd met de groene blaadjes en steeltjes. In deze rosie ecru serie zijn nu verschillende items beschikbaar. Bijvoorbeeld een set van twee pannenlappen en een set van twee theedoeken. Wil je deze print liever buiten gebruiken. Kies dan voor de grote shopper of de Sjaal Rosie Viscose Ecru.

Rosie Ecru shopper

Deze shopper heeft een handige binnenvak met rits. De handvaten zijn van fake suède. Dus een handige tas voor je boodschappen.

Zowel de shoppers als de pannenlappen zijn met verschillende prints leverbaar.

Lees meer over de Imbarro sjaal.

Nieuwe kussens

Het assortiment van kussens is ook weer uitgebreid door Imbarro. Kussens in diverse maten en kleurstellingen. Ronde kussens maar ook de meer gangbare rechthoekige en vierkante kussens.

Mooi met de Paradise serie te combineren is het nieuwe Birdie kussen. In een oker gele kleur uitgevoerd. Deze kleur past perfect bij de okergele kleur Paradise kussen die ook in de selected by Happy Orange collectie is opgenomen. Het kussen wordt geleverd inclusief binnenkussen.

Het nieuwe kussen Eva coraal heeft een meer vintage uitstraling. Ook hier weer een bloemen print op een effen achtergrond. Dit kussen is gemaakt van 80% Katoen gecombineerd met 20% Acryl.

Niet alle genoemde items zijn in de selected by Happy Orange collectie opgenomen. Dus niet van alle items hebben we beeldmateriaal beschikbaar. Bekijk het overzicht van Imbarro kussens die we op de site beschreven hebben. Of bezoek de site van de leverancier voor meer informatie over de andere producten.

In de online winkel omgeving informeren we je over online verkooppunten waar je de items kan kopen. Kijk daar voor een overzicht van het online aanbod.

​Volg Happy Orange op je favoriete social media: